گزارش سرمایه انسانی هلدینگ دارویی گلرنگ (Linkedin)

اعطای بورسیه گروه دارویی گلرنگ به نفرات برتر بیست و پنجمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران

بورسیه گروه دارویی گلرنگ به نفرات برتر بیست و پنجمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران اعطا می شود.
به گزارش واحد روابط عمومی گروه دارویی گلرنگ، گروه سرمایه‌گذاری دارویی گلرنگ برای نفرات برتر بیست و پنجمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران (IPSS25) بورسیه ویژه‌ای در نظر گرفته است. این بورسیه به دانشجویانی که در بخش‌های مختلف سمینار از جمله ارائه‌های سخنرانی و پوستر برتر شناخته شوند، تعلق خواهد گرفت.
بر این اساس، شرایط دریافت بورسیه شامل کسب حداقل معدل بالای ۱۶، تحصیل در سال چهارم یا بالاتر مقطع دکترای داروسازی یا PhD داروسازی و تسلط به زبان انگلیسی است.
اولویت‌های دریافت بورسیه به انتشار مقالات در حوزه‌های مختلف داروسازی اختصاص دارد. این حوزه‌ها شامل داروهای با رهایش کنترل‌شده با تأکید بر نانوحامل‌های پلیمری در رهایش کنترل شده دارو و مدل‌سازی و شبیه‌سازی رهایش دارو از سامانه‌های کنترل رهایش، دارورسانی هدفمند با تمرکز بر مکانیسم‌ها و سیستم‌های دارورسانی هدفمند و انواع روش‌های دارورسانی هدفمند، بایوفارما با توجه به ترند توسعه داروهای بیولوژیک در دنیا و چالش‌ها و فرصت‌های ژن درمانی و سلول درمانی و همچنین طرح‌های پژوهشی در زمینه Encapsulation ویتامین‌ها(محلول در آب و چربی) جهت بالا بردن پایداری و عمر قفسه ای آنها و افزایش کیفیت و اثر بخشی بالاتر است.
بیست و پنجمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران از ۷ تا ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ به میزبانی دانشکده داروسازی جندی‌شاپور اهواز برگزار می شود.

سایر اخبار

دانستنی ها