گزارش سرمایه انسانی هلدینگ دارویی گلرنگ

قلب, مجله سلامت شایع ترین بیماری های قلبی و عروقی

بیماری های قلبی و عروقی چه علائم و نشانه هایی دارند؟ آیا سکته قلبی درمان دارد؟ علائم و عوارض سکته قلبی چیست؟ ما امروز در مجله فاران شیمی قصد داریم انواع بیماری قلبی و عروقی را بررسی کنیم پس با ما همراه باشید.

نقش قلب در عملکرد بدن
قلب یکی از اعضای عضلانی در بدن است که وظیفه ی پمپاژ خون در بدن را برعهده دارد خون مواد غذایی و اکسیژن لازم برای حیات را به اندام های مختلف بدن انتقال می دهد.به همین دلیل قلب یکی از مهم ترین اعضای بدن به شمار می رود. به طور کلی یک قلب سالم در حالت عادی حدود ۷۰ بار در دقیقه می تپد.

آشنایی با انواع بیماری های قلبی و عروقی
همانطور که گفته شد قلب یکی از مهم ترین اعضای بدن می باشد که اگر اختلالی در آن رخ دهد باعث بروز انواع بیماریها و حتی مرگ و میر در فرد می شود. آمارها و مطالعات نشان می دهند که اولین علت مرگ و میر در بین افراد با سنین مختلف ابتلا به امراض قلبی می باشد. از شایع ترین امراض قلبی می تواند به موارد زیر اشاره کرد:

حمله قلبی (سکته قلبی)
حمله یا سکته قلبی زمانی اتفاق می افتد که یکی از رگ های قلب به دلایل مختلفی از جمله لخته شدن خون بسته شده و در نتیجه جریان خون در این بخش از قلب قطع می شود این امر باعث مرگ بخش ذکر شده می گردد.

از رایج ترین علائم حمله قلبی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تپش قلب سریع و یا نامنظم
تهوع یا استفراغ
درد قفسه سینه
درد در پشت، دستها، گردن و یا فک شما
سایر نشانه‌ها از جمله، خستگی، اضطراب، سوء هاضمه و یا سوزش معده

نحوه درمان سکته قلبی
به طورکلی افرادی که دچار حمله قلبی می شوند باید برای مدت طولانی(مادام العمر) از داروهای قلب که توسط پزشک متخصص نسخه می شود استفاده کنند.

آریتمی (اختلال در ریتم قلب)
آریتمی به معنی تپش نامرتب قلب و اختلال در تپیدن قلب می باشد. که در بعضی مواقع با کند تپیدن، در برخی دیگر با تند تپیدن همراه و در موارد دیگر با نامنظم تپیدن قلب همراه است. آریتمی با تپش نامنظم قلب دارای انواع مختلفی است که عبارتند از:

درمان آریتمی قلبی
اگر فرد مبتلا به آریتمی به موقع بهپزشک متخصص مراجعه کند و توسط پزشک تحت درمان قرار گیرد و داروهای متناسب با آریتمی را که توسط پزشک تجویز می شود را مصرف کند به راحتی می تواند عوارض ناشی از این بیماری را کنترل کند و احتمال وقوع بیماری های قلبی دیگر را کاهش دهد.

بیماری نارسایی قلبی
همانطور که می دانید هر بار که قلب خون را به داخل عروق پمپاژ می کند انقباض و انبساطی در آن صورت می گیرد. نارسایی قلبی زمانی اتفاق می افتد که قلب توانایی لازم برای پمپاژ را نداشته باشد. در چنین شرایطی قلب وظیفه خود را انجام می دهد اما نمی تواند اکسیژن لازم را تامین کند.

درمان نارسایی قلبی
افرادی که مبتلا به بیماری نارسایی قلبی هستند حتما باید تحت نظر پزشک متخصص بیماری خود را کنترل کنند و باتوجه به شرایطی که دارند حتما باید توصیه های پزشک را جدی بگیرند.

بیماری دریچه ای قلب
به طورکلی می توان گفت بیماری دریچه ای قلبی دارای دو نوع دریچه ی تنگ و دریچه گشاد می باشد. در مواقعی که دریچه‌های قلب به اندازه کافی باز نمی‌شوند و در نتیجه، خون به‌طور طبیعی از آن عبور نمی‌کند، شرایطی ایجاد می‌شود که به آن تنگی دریچه می‌گوییم.

و در بعضی مواقع دریچه قلب به طور طبیعی بسته نمی‌شود و خون از طریق این دریچه نشت می‌کند که به آن پس زدن خون از دریچه گفته می‌شود.

درمان بیماری دریچه ای قلب
افرادی که دچار بیماری‌های دریچه‌ای قلب هستند، ممکن است تحت درمان قرص های قلب قرار بگیرند. اما در بسیاری از موارد درمان با دارو کافی نیست و بنا بر تشخیص پزشک باید از فرد بیماری جراحی شود.

مشاهده این مطلب و مطالب دیگر در سایت شرکت فاران شیمی

سایر اخبار

دانستنی ها